Kontakt oss | facebook Praktisk info


Registrering:
Når du kommer må du henvende deg i mottaksregistreringen. Her får du utlevert deltagerbånd og bekreftelse på at du har registrert plassen.

Samtykkeskjema:
Samtykkeskjema må leveres i mottaketregistreringen ved adkomst, eller sendt til oss i forkant av arrangementet. Underskrevet samtykkeskjema må leveres for de under 18 år på grunn av aldersgrense på spillene. Vi anbefaler at barn og ungdom under 16 år deltar sammen med eldre søsken, venner eller foresatte.

Utstyr:
Alle som deltar må ta med eget gaming-utstyr og egne kabler. Du kan låne klappstol fra kulturhuset, men vi anbefaler at du tar med egen gaming-stol. Se pakkeliste for utstyret du må ta med selv.

Sikkerhet:
Utstyret kan stå igjen i lokalet over natten. Dørene låses og kulturhuset har innbruddsalarm. Vær ellers forsiktig med å la mobiltelefoner, kameraer og annet verdifullt småutstyr ligge uten tilsyn.

Sitteplasser og plassering:
Det blir plassert ut bord i salen som deltakerne kan bruke. Plassreservering er ikke tilgjengelig, men vi vil imøtekomme deres ønsker så langt det er mulig. Ved spesielle ønsker send oss en e-post på forhånd.

Parkering:
Parkering i parkeringskjelleren i Nes kulturhus.

Ved nødsituasjon:
Hvis det skulle oppstå en situasjon der salen må evakueres vil dette bli varslet over vårt PA-anlegg. Gå til nærmeste nødutgang i et rolig tempo. Ikke ta med deg din datamaskin eller bagasje, da dette vil hindre en ordnet evakuering.

Rusmidler:
Alle rusmidler er strengt forbudt på arrangementet. Dette gjelder også kulturhuset forøvrig. Alt av alkohol vil bli beslaglagt og tømt ut. Berusede personer vil ikke slippe inn på arrangementet.

For mer informasjon:
Terje.Andersen@nes-ak.kommune.no