Matfestivalen
Marius Lien med band (18 år)

- ut i de blå timer
lørdag 21.09
KL. 22.00 - 23.30
Festivalscene // Kr. 175,-
Vår egen Marius Lien, spellmannsvinneren, er en ung fremadstormende artist, som utmerker seg som en uvanlig bra gitarist, sanger og låtskriver. Han har tidligere gjort seg sterkt bemerket i det norske bluesmiljøet og anses av mange, tross sin unge alder, som en del av eliten av norske bluesmusikere.

August 2023 ga han ut sitt debut album, som ble veldig godt motatt. Dette er en ny retning som favner bredere musikalsk, og blander bluesen med andre sjanger og stiluttrykk fra americana til vestafrikansk musikk.

Marius har siden 2020 samarbeidet med Vidar Busk, noe som utartet seg til mange konserter og samarbeid på plate. September 2023 reiste han til Nashville for å lage plate med Magnus Berg og et stjernelag av amerikanske musikere. Februar 2024 var han å se på NRK-scenen i beste sendetid, og albumet hans ble vinner i blues ved spellemann 2023.
Marius er å se på scener rundt om i Norges land, og han gir alt på enhver konsert og overrasker de fleste med sin unike og kraftige vokal, bluesete gitarspill og allsidige låter.

Plakat Marius Lien med band (18 år)