Matfestivalen
FYR OPP; - 5 steg til å bli gatas grillkonge

- boksignering Atle Pettersen og Kriss Chaka Tømmerbakke
lørdag 21.09
KL. 13.30 - 14.30
Festivalscene
Her er det bare å stille seg i kø. Folkefavorittene Atle Pettersen og Kriss Chaka Tømmerbakke kommer til matfestivalen og signerer sin nye bok, - og vi byr på smaksprøver.

Boka har fått glimrende anmeldelser og om det sies: «Hva? Kan jeg lage beef jerky selv, for en brøkdel av prisen?» I FYR OPP! viser Atle Pettersen og Kriss Chaka Tømmerbakke hvordan man kan lære seg å lage den beste grillmaten ved å følge noen grunnleggende prinsipper.
På kullgrillen i hagen griller de to kompisene og naboene alt fra enkle kjøttstykker, tilbehør, kylling, de imponerende smårettene som ikke er vanskelige - til kongeretten brisket - et stort stykke storfekjøtt som grilles over svak varme i mange timer. Steg for steg viser de hvordan man kan bli langt flinkere til å grille, slik de selv har lært seg det gjennom å prøve og feile.
TikTok-kontoen «ViGriller!» ble til mellom musikkjobber og familieliv. De lot seg inspirere av amerikansk barbeque-tradisjon og tester stadig nye teknikker. I boken viser de hvor enkelt det er å lage god grillmat. Hva med spareribs på tre måter, koreansk ribbe, smash-burger eller biff-sandwich med peppersaus og syltet løk? Ikke vær han fyren som svir eller tørrsteker kjøttet ... les boken!

Plakat FYR OPP; - 5 steg til å bli gatas grillkonge

Ark Bokhandel