Matfestivalen
Amund Maarud med gjest (18 år)

- inderlig og fandenivoldsk
lørdag 21.09
KL. 20.00 - 21.30
Storsalen med flatt // Kr. 420,-
Den prisbelønte norske sjangertøyeren Amund Maarud har spilt med så og si "alle". 21.september står han på scena på hjemmebane med en foreløpig hemmelig musikalsk gjest. Det kommer til å bli en inderlig og fandenivoldsk opplevelse, full av overraskelser.

Med et tosifret antall utgivelser og tusenvis av konserter over hele verden i beltet, fortsetter Amund å gå med hodet først inn i nye samarbeid. «Gitaren er min lynavleder. Når jeg spiller konsert stopper tida, alt handler om å fange øyeblikket og krype inn i musikken», sier Amund.

Spellemannpris-vinner Maarud har vært en ledende stjerne på den norske blues/rock/impro-scenen i over to tiår. Sjangernysgjerrighet har blitt et varemerke for gitarvirtuosen.

Plakat Amund Maarud med gjest (18 år)

Foto: Hans A. Vedlog