Afrika møter norsk natur - i Nes

- salgsutstilling S. Werner og T. Elstad
Trude inspireres av den norske naturen, og Sigrun av Afrikas kultur og landskap. I dette kunstprosjektet ønsker de å utforske kommunikasjonen mellom disse ytterpunktene. Hvordan Sigruns konkrete og figurative tegninger kan møte Trudes intuitive og delvis abstrakte natur- og blomstermalerier.

Sigruns detaljrike arbeider er utført i gråblyant, tusj og fargeblyant, samt kombinasjoner av disse. Når Sigrun arbeider med ren gråblyant søker hun spenningen fra det helt lyse til det helt mørke, og kontrastene som møtene gir. 

Trudes arbeider i akryl uttrykker hennes opplevelse av blomstring og den norske naturen, ikke slik hun ser den. Bildene er malt i et grenseland mellom det abstrakte og det figurative.

Med dette prosjektet ønsker kunstnerne å formidle og dele at alle opplevelser kan forvandles til kunst. Og at alt levende har en egenverdi, om det er til nytte for oss mennesker eller ikke. 

I løpet av utstillingsperioden holder kunstnerne en tegne- og maledag åpen for publikum, og det vil foregå andre arrangementer i gallerier. Mer informasjon om dette kommer. 

ÅPNINGSTIDER:

fredag 20.09
KL. 12.02 - 22.02
Galleri
lørdag 21.09
KL. 10.00 - 20.00
Galleri
Afrika møter norsk natur - i Nes
Afrika møter norsk natur - i Nes