Rockumentary: Håp i Amerika

- film og konsert
fredag 01.11
KL. 19.00
Storsalen // Kr. 350,-
En rocka helaften om løgn og bedrag som den største trusselen mot frihet og demokrati.

Filmskaper, låtskriver og artist Henning Andersen stormet Capitol Hill på fredfullt vis og spurte Bernie Sanders hvorfor sannhet er så viktig i et demokrati.

Løgn og bedrag smitter. Det amerikanske republikanske partiet har tatt av i en UFO og landet på en annen planet. Virkeligheten og sannheten betyr ingenting for dem lenger, kun hva som kommer ut av kjeften på den største løgneren av dem alle: Donald Trump.

I denne hysterisk morsomme, underholdende, men også lærerike kvelden, får du den unike kombinasjonen av film, konsert og ord. Det kreative musikergeniet Marius Lien leder Andersens band. Ord-magiker Hans Olav Thyvold utfordrer Andersen i spørsmålet om det virkelig er Håp i Amerika. Gutta snurrer film, spiller musikk og forklarer hvordan ting egentlig henger sammen.

For ting henger sammen. Løgn og bedrag er ikke noe amerikanerne har monopol på. Norske politikere juger så det renner av dem, og det får ingen konsekvenser om du jukser i både master- og skatteoppgaven. Hvem vet? Kanskje vi får en norsk Donald Trump om noen år?

Hvis du har angst for Trump, så ro ned med Andersens og Thyvolds skråblikk på det amerikanske presidentvalget den 5. november. Nei, det blir ikke borgerkrig. Og nei, Trump kan ikke melde USA ut av NATO. Men det kan skje mye annet drit dersom demagogen Trump kommer til makten igjen.

Plakat Rockumentary: Håp i Amerika

Foto: Bård Gundersen

Medvirkende i konsert: Marius Lien