Nes Filmklubb viser "Babettes gjestebud"

Basert på Karen Blixens novelle "Babettes gjestebud" fra 1950.

Om filmen
Babettes gjestebud (originaltittel: Babettes gæstebud) er en dansk film fra 1987. Manuskript og regi er av Gabriel Axel, og filmen er basert på Karen Blixens novelle Babettes gjestebud fra 1950. Filmen vant i 1988 en Oscar som den første danske film noensinne for beste fremmedspråklige film. I 1989 vant filmen den britiske BAFTA-prisen for beste ikke-engelskspråklige film. 

Filmfakta:
Skuespillere: Stéphane Audran, Birgitte Federspiel, Bodil Kjer, Jarl Kulle, Jean-Philippe Lafont, Vibeke H. Astrup, Hanne Stensgaard, Ebbe Rode, Preben Lerdorff Rye, Bibi Andersson, Gudmar Wivesson.
Sjanger: Drama
Regi: Gabriel Axel
Nasjonalitet: Danmark
Språk: Dansk
Produksjonsår: 1987

Nes filmklubb
Nes filmklubb er et tilbud til deg som er glad i film.
I samarbeid med Årnes kino viser vi kvalitetsfilm av både ny og eldre dato. Vi håper du finner noe av interesse i høstprogrammet. Vi viser film en lørdag i måneden, kl. 14.00. I høst prøver vi oss også med to kveldsvisninger. Visningssted er Nes kulturhus.

Medlemskap i Nes filmklubb
For å se film i regi av Nes filmklubb må du være medlem. Medlemskap koster 50 kr per semester og kinobilletten koster 100 kr. Medlemskap og billetter kjøpes i kulturhuskiosken.

Plakat Nes Filmklubb viser "Babettes gjestebud"

Høstprogram 2023
Lørdager kl. 14.00:
16.9. V for Vendetta
14.10. 12 edsvorne menn
11.11. Smerte og ære
9.12. Veien videre

Torsdager kveldstid
5.10. kl. 20.15. Babettes gjestebud
November. En due satt på en gren og funderte over tilværelsen.