Matfestivalen
Akevitt, bobler & musikk! (20 år)

- velkommen til smaking og kurs
Vinsomelier og brennvinsdestillatør Marthe Bøhn har med seg musikalsk støtte i Audun Skjølberg og Stina Stenerud. Sammen lager de en helaften med bobler, akevitt og musikk!

Denne kvelden får du smake sesongens viktigste dråper i form av BOBLER & AKEVITT! Er det egentlig så stor forskjell på bobler fra Frankrike, Italia og Spania? Hvordan kjenner man forskjell og hvorfor er prisen så ulik? Lær om musserende viner fra tre ulike land, og oppdag hvorfor de er så ulike fra hverandre.

Du vil også få vite mer om vår alles nasjonaldrikk; akevitt  og hvorfor vi nordmenn elsker denne følgesvennen.

Audun Skjølberg og Stina Stenerud fremfører deler av sin kjente hyllest til Carol King og James Taylor   - to levende legender i den amerikanske singer/songwriter-tradisjonen. Audun Skjølberg har et stort hjerte for James Taylor og hans musikk. Få tolker Taylors låter og gitarspill som han. Gjennom mange år i bransjen har Stina Stenerud levert så vel rock og blues som jazz og soul fra scener og på albuminnspillinger. Og for en stemme Stina har! Energisk og rå, eller følsom og varm – hun farger musikken slik den kler det best. Med seg på scenen har Stina og Audun Thor Fremmerlid på tangenter, og de er mer enn klare for å dele både spilleglede og stor musikk med publikum!


Velkommen til en fantastisk helaften, og et møte mellom to kontinenter.

PS Det vil bli førpremiere og smaking av Gullmunn Juleakevitt 2023!

20 års aldersgrense

Plakat Akevitt, bobler & musikk! (20 år)

Marthe Bøhn: Kursholder, vinsomelier og brennvinsdestillatør

Audun Skjølberg: Sang og gitar
Stina Stenerud: Sang
Thor Fremmerlid: Tangenter