Matfestivalen
Jazzkafé – Nes Storband

m/Stina Stenerud og Paul «Palle» Wagnberg
Nes Storband serverer en herlig musikalsk salat inneholdende en god blanding av velsmakende ingredienser: Variert repertoar, et storband i god høstform, Stina Stenerud – alltid med smakfulle tolkninger av vokaljazz, og ikke minst Paul Wagnberg, gjerne bare kalt Palle, en fantastisk utøver på sitt Hammond B3 orgel, og i tillegg en habil vokalist. Dette blir en feststund ved kafébordene!

Å oppleve Palle Wagnberg som utøver på sitt hammondorgel er en fryd for både øye og øre. Han spiller fast i jazzgruppa The Real Thing som har turnert i Europa i 30 år, og hittil gitt ut 10 album. Han turnerer også med sin egen gruppe Paul Wagnberg Organ Unit som har gitt ut tre album. I tillegg har han vært med på utallige plateinnspillinger med andre artister.

Palle og Stina har opptrådt mye sammen ved ulike anledninger. Kvartetten MonicaZ Vals, hvor Stina er frontfigur og Palle trakterer sin Hammond, har siden oppstarten i 2015 høstet begeistring og anerkjennelse fra både publikum og musikkritikere. Kvartetten ga i 2019 ut albumet «Enkel, vacker, öm» som musikkanmelderen i Nettavisen beskrev som «… en Monica Zetterlund-hyllest av aller beste merke.»

Plakat Jazzkafé – Nes Storband

Foto Nes Storband: Halvor Gudim