Romeo og Julie

- en jubileumsforestilling
fredag 10.02
KL. 19.00
Storsalen // Kr. 170/220,-
lørdag 11.02
KL. 13.00
Storsalen // Kr. 170/220,-
Nes kulturskole feirer 50 år i 2023!

I denne anledning ønsker kulturskolen velkommen til jubileumsforestillingen; Romeo og Julie.
Få med deg en stemningsrik opplevelse når alle kulturskolens kunstretninger representeres i denne storslåtte sceneproduksjonen!

Romeo Montague og Julie Capulet er begge ungdommer fra suksessrike familier som har vært i strid med hverandre så lenge noen kan huske. Miljøet rundt dem i Verona er preget av maktspill, vold og død, men midt i brutaliteten finner Romeo og Julie kjærligheten. Må de holde forholdet skjult eller kan kjærligheten deres forene de to familiene?

Teaterelever ved Nes kulturskole har formet stykke tilpasset vår tid, og sammen med musikk-, dans-, sang- og kunstelever tar de deg med inn i et dramatisk univers du sent vil glemme.

William Shakespeare skrev tragedien Romeo og Julie for over femhundre år siden, men forbudt kjærlighet, spenning og humor går aldri av moten. Kan historien om Romeo og Julie være like aktuell i dag? Kom og se da vel!

Medvirkende er kulturskoleelever på teater, dans, visuell kunst og musikk, og vi er glade for å presentere en i aller høyeste grad tverrfaglig jubileumsforestilling der alle bidrar!

Anbefales ikke for småbarn da forestillingen er basert på den klassiske Shakespeare-tragedien Romeo og Julie der det forekommer vold og drap.

Romeo og Julie

Med støtte fra Sparebankstiftelsen

NYHETSBREV

Gå ikke glipp av vårt program, meld deg på vårt nyhetsbrev