Julekonsert med Nes Storband, Stina Stenerud og Heine Totland

- spilleglede og tradisjonsrik, swingende julemusikk!
søndag 12.12
KL. 18.00
Storsalen // Kr. 265/365,-
Etter pandemiavbrekket i 2020, er Nes Storband igjen klar for å føre sin mangeårige julekonserttradisjon videre. Storbandets faste og dyktige vokalist Stina Stenerud deler i år plassen bak mikrofonen med den allsidige representanten for norsk artistelite, Heine Totland. Nes Storband har tidligere hatt flere vellykkede samarbeidsprosjekt med Stina og Heine, og vi ser derfor fram til nok en gang å kunne by publikum på en strålende julekonsert med masse spilleglede og tradisjonsrik, swingende julemusikk!

Heine Totland har med sin sangstemme og entertainertalent blitt kjent og kjær for det norske publikum gjennom utallige opptredener på tv, gjennom roller i store musikaloppsetninger på de største scenene i landet, og gjennom suksessrike musikalske sceneshow landet rundt sammen med tidligere Beat for beat-pianist Gisle Børge Styve. Til vinteren blir han å se i en uvant tv-rolle, nemlig som deltaker på TV2’s Farmen kjendis. Men før det: Julekonsert på Årnes sammen med Nes Storband og Stina Stenerud!

Julekonsert med Nes Storband, Stina Stenerud og Heine Totland

NYHETSBREV

Gå ikke glipp av vårt program, meld deg på vårt nyhetsbrev :)