Kontakt oss | facebook 

KULTUR

Til kulturprogram
AVLYST: Bjarte Hjelmeland - JA!

AVLYST: BJARTE HJELMELAND - JA!


På grunn av pandemien som har rammet oss og betingelsene som følger på grunn av dette, så har Bjarte Hjelmeland dessverre måtte avlyse sin turné og sin forestilling hos oss 3. desember. Det vil bli satt opp ny forestilling 29. september 2021.
Refusjon vil gis automatisk til de som har handlet billett over nett. De av dere som har handlet over disk kan sende refusjonskrav til post@neskulturhus.no med opplysning om navn, kontonummer og billettreferanse.Vi beklager avlysningen og ønsker dere velkommen tilbake!

Mer info
Bjarte Hjelmeland er tilbake, denne gangen med et rungende «Ja!». I dette humorshowet byr han på treffende karakterer, parodier, og han er like musikalsk og morsom som før. Bjarte viser også mer av sin personlige side i sitt tredje humorshow. Bjarte har høstet flere komipriser for de to foregående showene og det har haglet høye terningkast over hans prestasjoner. Så også denne gangen. “Ja!” har fått maxiyatzy i terningkast 5 fra Aftenposten, Dagsavisen, VG, Dagbladet, BT og BA. “Ja takk, Bjarte” skriver VG og Aftenposten, mens Bergens Tidende kaller han “En mester i sitt fag”.

Billett kr. 495,- STORSALEN tor 03.12. kl. 19.00 Billett

Medvirkende

OverNorge

c1