Nes storband m/Stina Stenerud og Amund Maarud

NES STORBAND M/STINA STENERUD OG AMUND MAARUD

- julekonsert

Til årets julekonsert har Nes storband vært så heldige å få med seg både Stina Stenerud og Amund Maarud. Kombinasjonen av disse to praktfulle scenekunstnerne sammen med storbandet tilsier en variert julekonsert bygd på et solid fundament av tradisjonell julejazz.

Stina Stenerud har vært vokalist i Nes storband i en årrekke, og imponerer oss stadig med sin stemme og sitt smittende humør. I tillegg er hun stadig på farten i inn- og utland med egne musikkprosjekter, nå i den siste tiden med konserter basert på Monica Zetterlunds store og allsidige repertoar.

Amund Maarud er og blir nesbu, men hans allsidighet og dyktighet som låtskriver, gitarist og vokalist innen rock- og bluessjangeren bringer ham til scener og studioer over store deler av verden.

Nes storband gleder seg til å få presentere disse eminente artistene for et juleforberedende publikum på Nes kulturhus!

Billett kr. 200/350,- STORSALEN søn 15.12. kl. 17.00 Billett

Nes storband