Kontakt oss | facebook 

KULTUR

Til kulturprogram
Vestsiden musikkorps med venner

VESTSIDEN MUSIKKORPS MED VENNER

- jubileumskafé i Storsalen

Vestsiden musikkorps ble stiftet 4. mai 1949, og har feirer sitt 70 års jubileum gjennom hele 2019. Nå fylles kulturhuset til randen av fengende korpsmusikk, når «alle» korpsene i nabolaget deltar på jubileumskafé! Publikum vil få oppleve hele 7 korps denne ettermiddagen. Foruten jubilanten selv, kommer også Jerpestad og Brårud skolekorps, Eidsvoll janitsjarkorps, Framtun og Auli skolekorps, Nes janitsjarkorps, Nes skolekorps og Skogbygda skolekorps.

Mer info
Vestsiden musikkorps er i dag en oppegående 70-åring med ca. 25 medlemmer i en brassbesetning. Det var Vestsiden mødreforening som sto for stiftelsen av korpset 4. mai 1949, og selv om det har vært noen bølgedaler i medlemstall gjennom årene, har korpset hatt kontinuerlig drift siden. Flere av dagens medlemmer har vært med helt siden tidlig på 1960-tallet.Korpset har en tydelig og bevisst lokal profil, og en klar filosofi når det gjelder konserter: De er opptatt av å spille musikk publikum kjenner igjen og har et forhold til, og som klinger fint.Vestsiden musikkorps har altså feiret jubileet gjennom hele året, og startet med en godt besøkt nyttårskonsert i januar. På stiftelsesdatoen 4. mai inviterte korpset til jubileumskonsert i Fenstad kirke, før jubileumsturen til Krakow i slutten av august. Nå inviteres det altså til stor korpsmønstring i kulturhuset, før jubileumsåret rundes av med En Annerledes lørdagskveld i Fenstad kirke.
Billett kr. 115,- STORSAL KAFÉOPPSETT søn 15.09. kl. 16.00 Billett

Medvirkende

FOTO: Heidi Wexels Riser (Raumnes) Vestsiden Musikkorps Jerpestad og Brårud skolekorps, Eidsvoll janitsjarkorps, Framtun og Auli skolekorps, Nes janitsjarkorps, Nes skolekorps og Skogbygda skolekorpsc1