Kontakt oss | facebook 

KULTUR

Til kulturprogram
Majonesrevyen

MAJONESREVYEN

- en solid tradisjon servert av Nes revy- og amatørteater

Det er endelig klart for en ny runde med Nesrevyen som denne gangen har fått det snedige navnet Majonesrevyen. Raumnes, lokalavisen i Nes, omtalte i fjor at det var en borgerplikt å se Nesrevyen.

Mer info
Det blir som vanlig veldig gøy når elleve skuespillere og to dansere skal parodiere politikere og andre fremtredende mennesker i bygda. Her skal flere få passet sitt påskrevet. Saker vil bli satt på spissen både i sketsjer og sanger.
Nes revy- og amatørteater ble stiftet i 1989 og har som formål å drive med teater og underholdning på amatørteaters prinsipper. Tradisjonen rundt å sette opp revy er mye eldre enn teateret, men de gjør en god jobb ved å opprettholde den. 2015 fant man et avisutklipp som dokumenterer den første kjente revyen i Nes. Den ble spilt den 17. mai 1915 på Nordby forsamlingshus i Fenstad. Altså var det i 2015 100 år siden første revy ble spilt i kommunen.

Medvirkende

Det blir som vanlig veldig gøy når elleve skuespillere og to dansere skal parodiere politikere og andre fremtredende mennesker i bygda. Her skal flere få passet sitt påskrevet. Saker vil bli satt på spissen både i sketsjer og sanger. Nes revy- og amatørteater ble stiftet i 1989 og har som formål å drive med teater og underholdning på amatørteaters prinsipper. Tradisjonen rundt å sette opp revy er mye eldre enn teateret, men de gjør en god jobb ved å opprettholde den. 2015 fant man et avisutklipp som dokumenterer den første kjente revyen i Nes. Den ble spilt den 17. mai 1915 på Nordby forsamlingshus i Fenstad. Altså var det i 2015 100 år siden første revy ble spilt i kommunen.c1