Living Thing - A Tribute to ELO

LIVING THING - A TRIBUTE TO ELO

ELO-Hyllest fra Nes på Romerike

Det brer seg en bølge av Jeff Lynne´s pop-univers over Europa i år, med verdensturné for Electric Light Orchestra. Du kjenner garantert låter som Xanadu, Telephone Line og Mr. Blue Sky. Nå har et lag med profesjonelle musikere fra Nes, laget sin helt egen hyllest til bandet.

Gjør deg klar for en kveld med disko, allsang og stemning i taket når Living Thing entrer scenen!

Leif Ottesen (Henning Kvitnes,Trond Granlund) og Lars Aas Hansen (Paal Flaata, Bjølsen Valsemølle) med den rutinerte Keyboardisten Gry Stordahl i spissen, har samlet ti musikere til sin ELO hyllest. ELO ble sett på som et ambisiøst, progressivt og symfonisk Popband fra 70-tallet, med både disko og melankoli i skjønn forening.

Med seg på scenen er Henrik Maarud (Amund Maarud, The Grand) bak trommene, Roy Jørgensen (Long Johns) på bass, og Lars Ihle (Ottar Big Hand) synger og spiller synth, sammen med keyboardist Thor Fremmelid og gitarist Thomas Frost. Korister er Ane Marit Hølås og Mina Jacobine Sezgin (Elvis Forever).

Living Thing spiller highlights fra ELO sin store hitsamling, i tillegg får du høre flere låter fra Jeff Lynne sine mange andre samarbeidsprosjekter, som blant andre Handle With Care med Traveling Wilburys.ELO slo for alvor igjennom med albumet Eldorado fra 1974, med blant andre låten; Can´t get it out of my head.

Billett kr. 300,- STORSALEN lør 22.09. kl. 20.00 Billett

Gry A. Stordahl