Kontakt oss | facebook 

KULTUR

Til kulturprogram
Kriminelt godt selskap

KRIMINELT GODT SELSKAP


Norske og internasjonale forfattere og krimquiz! Nes biblioteks storsatsning med besøk av flere krimforfattere på én kveld har blitt en suksess.I år inviteres både norske og internasjonale gjester til scenen!

Mer info

Amerikanske Karen Dionne kom i sommer ut med Myrkongens datter på norsk, som ett av 20 språk i oversettelse. Nå besøker hun Årnes!


Jørgen Jæger og Merete Junker har de siste årene fått mange lesere i Nes. Merete Junker skriver krim fra Grenlandsområdet, og har siden 2008 kommet ut med 5 bøker. Jørgen Jæger fra Bergen er kjent for sin 10-binds serie om lensmannen Ole Vik som de siste årene har fått et meget stort publikum.


Anders de la Motte er Sveriges nye krimkonge og den nye serien som kommer på norsk i februar har allerede solgt i over 100000 eksemplarer i Sverige. De la Motte er tidligere politi- og sikkerhetssjef.


Boksalg og signering! Den store scenen i kulturhuset settes med lys, lyd og andre effekter for å lage den perfekte skumle rammen for krim og thrillere…


Dørene til Storsalen åpnes kl. 19.00 og det serveres forfriskninger fra baren. Matservering foregår i Kulturkafeen på forhånd.
Wollert Krohn-Hansen står for musikken denne kvelden!


Start kvelden med en uhøytidelige krim- og grøssquiz i Kulturkafeen kl. 18.00!
Krimforfatterne Tom Egeland og Kurt Aust kommer i disse dager ut med boka «Quiz og grøss» der de har samlet over 1200 spørsmål om koder, demoner, drap, monstre, storspioner, mesterforbrytere og det som verre er. 
Meld på laget ditt på forhånd (max 6 pers pr lag, husk å oppgi navn på laget) til: lill.monica.solbrekken@dinein.no
Kulturkafeen serverer også tapastallerken til kl. 189,-


Quizen er ferdig til dørene til Storsalen åpner kl. 19.00.
Kåringen foregår i Storsalen. Bokpremier.


Arrangør: Nes bibliotek

Billett kr. 300,- STORSALEN ons 07.03. kl. 19.30 Billett

Del

c1 c2 c3 c4 c5 c6
Foto Karen Dionne: Robert Bruce