Wonka
Wonka

Familiefilm
Se filmen som forteller hvordan Willy ble Wonka!
PREMIERE: FREDAG 8. DESEMBER
"Wonka", basert på den fantastiske rollefiguren i sentrum av Charlie og sjokoladefabrikken, Roald Dahls mest kjente barnebok - en av de bestselgende barnebøkene gjennom tidende -, forteller den utrolige historien om hvordan verdens beste oppfinner, magiker og sjokolademaker ble den elskede Willy Wonka vi kjenner i dag.

Fra Paul King, manusforfatter og regissør av "Paddington"-filmene; David Heyman, produsenten bak "Harry Potter"-serien og produsentene Alexandra Derbyshire ("Paddington") og Luke Kelly ("Roald Dahls Heksene"), kommer en nydelig mix av magi og musikk, kaos og følelser, fortalt med masse kjærlighet og humor. Med Timothée Chalamet i hovedrollen, introduserer denne uimotståelige og fantasifulle kinofilmen publikum for en ung Willy Wonka, proppfull av ideer og med mål om å forandre verden. Filmen viser hvordan de beste tingene i livet begynner med en drøm, og hvis du er heldig nok til noen gang å møte Willy Wonka, så er alt mulig.

Warner Bros. Pictures presenterer, sammen med Village Roadshow Pictures, en Heyday Films-produksjon, en Paul King konfeksjon, "Wonka" - på kino 15. desember. Filmen distribueres over hele verden av Warner Bros. Pictures.

Plakat Wonka

Filmfakta

Genre: Familiefilm
Regi: Paul King
Nasjon: USA
Skuespillere: Timothée Chalamet, Calah Lane, Olivia Colman, Hugh Grant, Matt Lucas, Keegan-Michael Key, Rowan Atkinson