Matfestivalen
Paul Gannon

- live musikk i Kulturpuben
Født og oppvokst i Sør Ohio, Paul har spilt musikk hele sitt liv. Han begynte som trommerslager og vokalist og han reiste rundt i USA med diverse band.

I 1979, flyttet han til New York hvor han fikk muligheten til å turnere i Europa , da som akustist guitarist og sanger. Mens han var I Norge i 1983, møtte han Rita og flyttet til Oslo i ' 84, hvor han fortsatte med turnering, låtskriving og musikk, både som trommeslager/vokalist for andre band, og som bandleder/guitarist og vokalist med sitt eget band.

I 1993 tok Paul og Rita det store steget og flyttet til Nashville, hvor han åpnet “Big Ear Studio” som raskt ble et populært studio for musikere både fra Nashville, Norge og resten av USA å besøke. Paul var lyd engineer/producer på alle disse prosjektene.

Paul fortsatte selv også med spilling og låtskriving, og han ga ut 2 CD’r med egne låter sammen med sitt “ Swampgrass Band”.

Spol frem til 2018,- etter så mange i Nashville, bestemte  Paul og Rita at det var på tide å flytte tilbake til Norge.  De har nå bosatt seg i Fredrikstad hvor Paul fortsetter med spilling, og “Big Ears Studio” vil bli åpnet igjen herfra slik at norske musikere kan få anlednig til anerkjente Nashville musikere på sine prosjekter hvis det skulle ønskes.

Paul og Rita ser lyst på fremtiden.

Plakat Paul Gannon