Matfestivalen
Igor og Marihøne Airlines

- teatralsk balkanjazz, skeive rytmer, barnlig glede og høy energi
Igor Dunderovic og Marihøne Airlines flyr høyt og lander forsiktig, med raske temposkift, og dramatiske overganger. En konsert med Marlines er en cabaret av Teatralsk balkanjazz, skeive rytmer, barnlig glede og høy energi.

Igor Dunderovic er norsk dramatiker, visesanger og improvisatør. Han er kåret blant 100 norske forbilder med minoritetsbakgrunn og har gjestet NRK, TV2, P1, P2, P3, Norske Talenter, God Morgen Norge, God ettermiddag Norge, Eides Språksjov, og diverse konsertscener og stand-up klubber fra Finnmark til Montenegro.

Med seg har har topp-musikerne som evner både jazz og punk og balkanswing, kan takler alle rytmiske og urytmiske utfordringer på strake fingre, og som har tilstrekkelig mange lange Balkanfester på CV-en. På gitar og vokal; jazzgitarist Nenad Mihajlovic, på bassgitar, jazzpianist Atdhe Marku. og på trekkspill ingen ringere enn Bjørn Petter-Tøsse, trippel Norgesmester i trekkspill med mastergrad i Bulgarsk bryluppsmusikk. Gjør dere klare for teatralsk Balkanjazz, spreke rytmer, improhumor og høy energi!

Plakat Igor og Marihøne Airlines