Nes filmklubb

Eplekrigen
lørdag 10.06
KL. 14.00
ATMOS - salen
Jean Volkswagner er en tysk forretningsmann som kommer til Österlen i Sør-Sverige, for å bygge Deutschney-land - en gigantisk fornøyelsespark for tyske turister.

Kommunalrådene og medlemmer av den svenske riksdagen er alle positive til ideen. Selv om disse planene vil gjøre store områder om til parkeringsplasser for biler. Men ikke alle i lokalbefolkningen er like begeistret for idéen.

Mange kjenner sangen Änglamark. Evert Taube skrev den til filmen og framførte den selv. Miljø- og naturvern var ikke mindre aktuelt for femti år siden enn det er i dag.

Nes filmklubb
Nes filmklubb er et tilbud til deg som er glad i film.

Etter en vellykket oppstart i 2022 fortsetter vi med å vise kvalitetsfilm av både ny og eldre dato. Vi håper du finner noe av interesse i vårprogrammet. Det har vært en stor og jevn interesse gjennom høstens oppstart og vi ønsker enda flere nye medlemmer velkomne framover. 
Vi viser film en lørdag i måneden, kl. 14.00. Visningssted er Nes kulturhus.

Medlemskap i Nes filmklubb
For å se film i regi av Nes filmklubb må du være medlem. Medlemskap koster 50 kr per semester og kinobilletten koster 100 kr. Medlemskap og billetter kjøpes i kulturhuskiosken.

Program Nes filmklubb, våren 2023
14.01.: Fargo                                                
18.02.: Briller                
18.03.: City of God
15.04.: Amarcord
13.05.: Filmtyven    
10.06.: Eplekriget

Plakat Nes filmklubb

Tittel:Eplekrigen
Nasjon: Sverige
Regi: Tage Danielsson
Skuespillere: Per Grundén, Hans Alfredsson, Max von Sydow, Per Waldvik, Monica Zetterlund, Martin Ljung, Gösta Ekman, Birgitta Andersson, Evert Taube, m.fl.
Genre: Komedie
År: 1971
Tid: 1 t 43 min