Festkonsert med Nes Janitsjarkorps

Endelig er det igjen klart for festkonsert med Nes Janitsjarkorps! Korpset ønsker å fremme lokale artister på sin årlige festkonsert og har i år vært så heldige å få med seg to fantastiske sangere fra kommunen. Trine Dishington Hansen jobber som sanglærer i kulturskolen her i Nes og er læreren til de dyktige sangeren vi har hatt med oss på tidligere konserter! Hun er utdannet klassisk sanger og vil fremføre noen skikkelige perler på den klassiske delen av konserten. Vi får høre henne synge musikk fra bl.a Bernsteins Candide og Kristina från Duvemåla.

I tillegg til Trine har vi med oss et nytt stjerneskudd fra Nes, Leona Griffin. Leona har ofte blitt omtalt som Norges nye popdronning med et stort talent. På konserten blir det et unikt samspill mellom Leona og korpset hvor de sammen vil fremføre flere av hennes låter spesielt arrangert for anledningen.

I tillegg til disse to sangerne vil vi ha med oss Tiril Andrea Kirkemo på slagverk og Benedikte Lie Andreassen på klarinett.

Tiril kommer fra Borgen, men hun har spilt i Nes Janitsjarkorps tidligere. Hun er en meget talentfull slagverker og vil vise frem side ferdigheter på konserten.

Benedikte er, som Trine, en av de mange dyktige lærerne i kulturskolen. Hun gjør en fantastisk jobb med klarinettistene i skolekorpsene her i kommunen! Vi er veldig glad for å ha med Benedikte som solist på denne konserten!

I tillegg til samspill med disse flotte jentene vil korpset som alltid levere et fyrverkeri av underholdende og variert musikk!

Festkonsert med Nes Janitsjarkorps

Solister: 
Trine Dishington Hansen
Leona Griffin
Tiril Andrea Kirkemo
Benedikte Lie Andreassen

NYHETSBREV

Gå ikke glipp av vårt program, meld deg på vårt nyhetsbrev