Jakten på juleskurken

fredag 11.11
KL. 18.00
Storsalen // Kr. 165/215,-
lørdag 12.11
KL. 13.00
Storsalen // Kr. 165/215,-
lørdag 12.11
KL. 17.00
Storsalen // Kr. 165/215,-
søndag 13.11
KL. 14.00
Storsalen // Kr. 165/215,-
Nes Revy- og Amatørteaters barnegruppe inviterer i høst til en helaftens julemusikal for store og små med oppsetningen Jakten på Juleskurken. Handlingen er fylt med spenning, moro og musikk - og ikke minst god julestemning!

Juleskurken og Piperenser’n jobber sammen med de andre lekemakerne i Julenissens verksted. Alle de de andre lekemakerne er travelt opptatt med å gjøre ferdig alle pakkene som skal i sekken til Julenissen. Men Juleskurken er lat og gidder ikke å jobbe selv. I stedet drar han ut på skurketokt natt til julaften og stjeler gaver fra under juletrærne i de tusen hjem. Med seg har han Piperenser'n, som egentlig renser pipene for Julenissen slik at julenissedrakten ikke skal bli skitten. Piperenser'n er snill, men blir truet med på tyveriene av Juleskurken.
Julenissen og lekemakerne aner ingenting om Juleskurkens dobbeltliv. De tror han er en vanlig, men dog noe lat lekemaker.

Riktignok har de alltid lurt på hvordan Juleskurken kan vente helt til siste natten med å jobbe, men de har slått seg til ro med forklaringen om at han lager sine leker etter at alle andre har sovnet lille julaften.

De virkelige problemene oppstår da Julenissen er ute og leverer julegaver til barna på julaften. Da oppdager både han og andre at det er noe som ikke stemmer. Jakten på Juleskurken har startet!

Jakten på juleskurken

Stykket er skrevet av Jan Molven Moberg og tilpasset av vår egen instruktør Annikken Hansson. Musikk av Arne Iversen.
25 skuespillere i alderen 10-15 år utgjør årets barnegruppe. De fleste har vært med en stund, mens 6 av dem debuterer på scenen denne høsten. Som tidligere år er Annikken Hansson hovedinstruktør og hun har som vanlig med seg Adéle Heieberg som hjelpeinstruktør. Thomas Skou Dahle bistår både som instruktør og med sang. Malin Kello Delbekk Josefsen er koreograf.

NYHETSBREV

Gå ikke glipp av vårt program, meld deg på vårt nyhetsbrev :)