Bonnie And The Jets

Soul-rock til folket!
fredag 13.01
KL. 20.00
Storsalen // Kr. 290,-
BONNIE AND THE JETS har helt fra sin debutsingel fått gode kritikker, både av bransjefolk og musikkinteresserte. Bandets sound appellerer til de som har rotet i mamma og pappas vinyl-kasser, eller som får deg til å ville gjøre det! Med tidvis sterke referanser til 60- & 70-tallets lydbilde, er likevel bandets egenart noe som må oppleves!

Som Rune Fredstad i Kulturblekka skrev i sin anmeldelse av debutlåta “Same Old Game”: “Det er annerledes, særegent, og smått hypnotiserende. Det er personlighet i bøtter og spann. Alt servert av et band som åpenbart gir f i det ordinære og kjører sin egen greie fullt ut.” Nevnte låt kom for øvrig til den prestisjefylte ISC` (International Songwriters Competition) sin semifinale i kategori ´musikkvideo`. ..og selv med bare en singel bak seg, har bandet allerede rukket å få musikken sin spredd langt utover landegrensene.

De har valgt å putte et navn på sin sound; soul-rock. 60-og 70-tallets lydbilde står sterkt som inspirasjonskilde både musikalsk og visuelt.

Bonnie And The Jets består av låtskriver og vokalist Caroline Bonnet, gitarist og perkusjonist Dagfin Hjorth Hovind (fra Vormsund), trommis Eiliv Sagrusten, bassist Kristian Edvardsen, på tangenter Kristian Wentzel og på diverse instrumenter og backing vokal har vi Gert Aanje. Bandet er en komplett smeltedigel av profesjonelle musikere som alle har turnert i inn- og utland med tidligere diverse prosjekter. De har valgt å putte et navn på sin sound; soul-rock. 60-og 70-tallets lydbilde står sterkt som inspirasjonskilde både musikalsk og visuelt. Bandet startet opp høsten 2019 og har med denne timingen hatt pandemien til å finpusse på debutplata som kommer august 2022. Dette bandet er det absolutt verdt å følge med på!

Bonnie And The Jets

Caroline Bonnet
Dagfin Hjorth Hovind
Eiliv Sagrusten
Kristian Edvardsen
Kristian Wentzel
Gert Aanje

NYHETSBREV

Gå ikke glipp av vårt program, meld deg på vårt nyhetsbrev :)