Kenneth Norum og Martine Haugen

lørdag 10.09
KL. 20.00
Kulturkaféen // Kr. 200,-
De to artistene ble kjent gjennom musikkmiljøet på Hamar, og det gikk ikke lenge etter at de hadde hørt hverandres stemmer før de begge var betatt. «Vi har stor tro på hverandres musikk og det vi holder på med. Så vi skal rett og slett pakke med oss gitarer, de låtene vi liker aller best og reise rundt å spille for folk»! sier artistene

Kenneth Norum har etterhvert bemerket seg som vokalist og låtskriver i både inn- og utland. Fra den spede begynnelsen i 2017 har det mildt sagt bare gått oppover. To plateutgivelser, radiospillinger både nasjonalt og internasjonalt, norgesturné og fulle hus over hele landet. For tiden jobber han med nytt materiale i legendariske Snaxville studio, med Henrik Maarud bak spakene.

Martine Haugen er kanskje bare 22 år gammel, men er allerede rutinert musiker å regne, med mange store festivaler på samvittigheten. Som medlem av Johnny Cash-tributebandet Get Rhythm har hun turnert landet rundt siden hun var 14 år gammel. For tiden er hun også høyaktuell som låtskriver og vokalist i det fremadstormede country-kollektivet Gone North. Martine har country i blodet og synger med den umiskjennelige «twangen» som bare en ekte countrysangerinne besitter.

Kenneth Norum og Martine Haugen

Kenneth Norum

Martine Haugen

NYHETSBREV