Jul i Enebærlia

Nes Revy- og Amatørteaters barnegruppe
Nes Revy- og Amatørteaters barnegruppe garanterer den rette julestemningen under høstens oppsetning med musikalen Jul i Enebærlia.

Det begynner å nærme seg jul i den lille bygda. Sneen ligger som et teppe over husene. Julenekene med småspurvene er på plass og i vinduskarmene henger julestjernene. Stemningen er som den skal være i Enebærlia helt til en dag da to mystiske personer flytter inn som nærmeste nabo. Det viser seg at de nye naboene Hellvira og hennes hjelper Fjodrikk har en plan om å sabotere julen for alle ved å skyte selveste Rudolf.

Ved en tilfeldighet finner de tre barna Nicoline, Caroline og Jonas ut dette. Og kappløpet om å nå nissen først er i gang. Bli med på en magisk reise gjennom krystallskogen der vi møter spennende karakterer som snetroll, krystalldronninger, fauner og fanter.

Stykket er skrevet av Herman Jørgenrud og bearbeidet av vår egen instruktør Annikken Hansson. Musikk av Vilde Ratvik.

Jul i Enebærlia

24 skuespillere i alderen 10-15 år utgjør årets barnegruppe. De fleste har vært med en stund, mens fem av dem debuterer på scenen denne høsten. Som tidligere år er Annikken Hansson hovedinstruktør og hun har som vanlig med seg Adéle Heieberg som hjelpeinstruktør. Malin Kello Delbekk Josefsen er koreograf.

Jul i Enebærlia

NYHETSBREV

Gå ikke glipp av vårt program, meld deg på vårt nyhetsbrev :)