Voulez Vous - A Fabulous Tribute To ABBA

- Et show du kommer til å huske!
lørdag 30.04
KL. 19.30
Storsalen // Kr. 350,-
Voulez Vous er lidenskap for ABBA! Bandet leverer et profesjonelt show av høy klasse både musikalsk og visuelt. Allsang og høy partyfaktor, presentert av dyktige musikere, tar publikum med på en tidsreise de sent vil glemme!

Voulez Vous opptrer stadig på ulike arrangementer. Asker Kulturfestival, Kolbotn og Hvittingsfoss Kulturhus, Kragerø ressort og Kulturbuben i Lillestrøm, annet kulturfestivaler, cruises er noen av stedene publikum har fått oppleve bandet. Det er også duket for en spennende forestilling i Nes Kulturhus.

Elka Soppaland(Agnetha)
Står for idè og konsept. Musikklærer og freelanceartist som opptrer på ulike kulturarenaer som fiolinist og vokalist. Ikke bli overrasket om Elka bringer fiolinen inn i ABBA`s musikk for å skape en unik stemning.

Monique Eliassen (Frida)
Representerer Frida sin vokal med masse energi og ektefølt musikkglede. Hun er en erfaren og mangesidig ar;st som stortrives i møte med publikum.

Gitarist Odd Gunnar Frøysland
Er en dyk;g musiker, musikkprodusent og musikkpedagog. Han opptrer oKe på konserter i Oslo og andre steder i landet med ulike prosjekter.

Bassist Karl-Joachim Wisløff
er ;dligere medlem av bandet Orango. Freelance Bassist, låtskriver som har spilt med en rekke ulike norske band og driKer ;l daglig Bonker Studio som tekniker/ produsent. Spiller I jazz trio ved siden av Voulez-vous

Lars Berntsen
Er trommeslageren i Voulez Vous. Frilansmusiker, pedagog og lektor i rytmisk musikk ved UiA, fra Telemark. Bor i dag i Oslo, spiller og underviser i ulike sjangere og konstellasjoner.

Øystein Folkedal
Pianisten i Voules Vous studerer ;l daglig på jazzlinja ved Norges Musikkhøgskole. Rogalendingen er en allsidig musiker som liker alt fra pop ;l swingjazz. Øysteins fokus på detaljer og dynamikk bidrar ;l et nyansert lydbilde I Vulez-vous

NYHETSBREV

Gå ikke glipp av vårt program, meld deg på vårt nyhetsbrev :)