Kampåa fra start til slutt

lørdag 27.11
KL. 08.00
Galleri
Kampåa starter sin drøye 20 kilometer lange ferd fra Nes grense i nord ved Ustjøen og ender der den møter Ua like nord for Usundet.
På turen passerer den gjennom åpen furuskog, gjennom trange, dype daler, utfor dels høye fosser og gjennom forskjellige typer kulturlandskap.
Og det finnes nærmest et utall spor av tidligere, nå forfallen, småindustri langs elva (ja, den er snarere en elv enn en å).

I nærmere 3 år har fotografene Rolf Støa og Terje Lindal, til alle årstider og i forskjellige typer vær oppsøkt nær sagt hver meter av elva og laget
bilder ut fra oasen av motiver de har funnet. Dette har resultert i en utstilling med alt fra små detaljer, til store landskap
og endog over i nær abstrakte bilder fra elvas reise gjennom store deler av Nes.

Rolf og Terje har også tidligere stilt ut bilder sammen i Nes Kulturhus. Og da som nå, Rolf viser bilder i farger mens Terje sine er i svart/hvitt.

Det er flere likheter mellom Rolf og Terje sine bilder. Det som vel er mest iøynefallende er at motivene og komposisjonene er ganske enkle.
Og at de gjerne kan ha glimt av humor og abstrakte innslag. Men samtidig er bildene ganske så forskjellige.
Rolf sine bilder er oftest ganske muntre og går i lyse tonevalører mens Terje vel er mer kjent for sin melankolske tone.

Kampåa fra start til slutt

NYHETSBREV

Gå ikke glipp av vårt program, meld deg på vårt nyhetsbrev :)