AVLYST: Unnskyld!

Standup-show med Thomas Leikvoll
På grunn av smittesituasjonen så er Nes kulturhus sine konserter nedstengt og arrangementet avlyst. Refundering skjer automatisk. Ved spørsmål ta kontakt med ida@neskulturhus.no

«Unnskyld!» er Thomas Leikvolls andre helaftens standup-show. Etter publikumssuksessen «For gammel til å dø ung» skal nå alle synder på bordet i «Unnskyld!»

Unnskyld verdens vanskeligste ord å si når det virkelig betyr noe. Men også et ord man i disse dager bruker for ofte, i en tid det blir stadig vanskeligere å stå for noe uten at noen føler seg krenket.
På sedvanlig vis bruker Leikvoll sitt eget liv, sine egne feil, mangler og tabber til å ta et oppgjør med seg selv, sine venner, partnere, elskere og fiender.

«Unnskyld!» blir nok et fantastisk morsomt, men nært og varmt show fra en folkelig komiker med meningers mot og et skarpt blikk for hverdagens utfordringer. Thomas Leikvoll er en komiker med 15 års erfaring og har reist og underholdt på de fleste steder i vårt kronglete land. Han særtegnes av sin evne til å se på de små, pinlige, rørende og rare delene av sitt eget og andres liv, og snu dem til humor. Han er en erfaren og helstøpt komiker med et vidt repertoar.

AVLYST: Unnskyld!
AVLYST: Unnskyld!

NYHETSBREV

Gå ikke glipp av vårt program, meld deg på vårt nyhetsbrev :)