Dønn Ærlig

Vi vil gjøre oppmerksom på at konserten med Dønn Ærlig Trio i Kulturkafeen 30. januar er flyttet til 27.mars samme tid og sted. Billettene dere har kjøpt kan brukes denne dato.

Den akustiske trioen «Dønn Ærlig» ble startet opp da hele kultur Norge lå nede på grunn av pandemi. Medlemmene i Dønn Ærlig nektet å gi opp på tross av strenge smittevernsregler og begrensede muligheter for opptreden, og så raskt at det fortsatt var muligheter til å opptre for folk, men da i mindre grupper og på noe mindre kulturscener, i kirker og private arrangement.

Navnet Dønn Ærlig kommer av det enkle konseptet, dvs at alt som fremføres skjer der og da, uten effekter, playback og andre forstyrrende elementer, og trioen kan til og med benyttes i små lokaler uten strøm ved behov. Ideen for konseptet oppsto da to av medlemmene var i Nashville i 2016 og ble kraftig inspirert til å ta med Nashville's rolige, lune og bakoverlente konsept hjem til Norge. Da tiden var moden, ble ideen satt i drift i form av "Dønn Ærlig", som baserer sin musikk hovedsaklig på to akustiske gitarer, tett og velklingende trestemte vokalharmonier. Trioen liker også å variere både låtvalg og lydbilde og kan også benytte munnspill, mandolin, dobro og piano i enkelte innslag. Trioen har så langt kun markedsført seg via sosiale medier. Etter noen enkle videoer, med fantastiske tilbakemeldinger på Facebook, Instagram og Twitter, kom raskt de første oppdragene og trioen bestemte seg for å være i aktiv drift fra 01.01.2021, noe publikum og arrangører ser ut til å sette stor pris på.

Dønn Ærlig

Dønn Ærlig består av: Karina Kvernes – Vokal/perkusjon, Trygve Dammann– Vokal/gitar, Ståle Kvernes - Vokal/gitar/ munnspill/dobro/mandolin/piano

Dønn Ærlig

NYHETSBREV

Gå ikke glipp av vårt program, meld deg på vårt nyhetsbrev :)