Amund Maarud & Lucky Lips

Americana og blues
fredag 04.06
KL. 20.00
Storsalen // Kr. 320,-
Utsatt fra 25. mars til 4. juni. Billetter kjøpt til 25. mars kan benyttes 4. juni.

Maarud fortsetter å raffinere sin musikalske signatur, og samarbeidet med Lucky Lips er inne i produksjonen av sin andre plate sammen. Sjangermessig dreier det fortsatt mot country og americana – i tillegg til Amunds sterke bluesidentitet i både vokal og gitar.

Lucky Lips består av meget dyktige instrumentalister og utgjør til sammen et kollektiv med briljans og groove, de er som skreddersydd for dette prosjektet. I tillegg er vokalist Malin Pettersen en skinnende diamant som krydrer låtene med harmonier og duetter. Live er dette en opplevelse av de sjeldne og både i Norge, USA og England har har det vært stående applaus under konsertene de har spilt. «Helstøpt country/blues-miks.» (Dagbladet om «Perfect Stranger» – 5/6)


 


 


 


-----

Som nevnt er konserten utstatt. Ønskes billetter refundert, vennligst send epost til ida@neskulturhus.no .

Det er foreløpig uvisst om det blir lov med 100 eller 200 personer pr. forestilling når vi åpner opp igjen og vi avventer situasjonen i forhold til billettsalg.

Vi beklager ulempene dette betyr for dere som kunder hos oss. Det er vanskelig å planlegge i disse tider, men vi prøver å være offensive og gi folk et tilbud så langt det er mulig og innenfor smittevernreglene.

Amund Maarud & Lucky Lips

Foto: Erik Burås / NrK

Amund Maarud & Lucky Lips

NYHETSBREV

Gå ikke glipp av vårt program, meld deg på vårt nyhetsbrev :)