Jan Eggum

Så langt har alt gått bra
tirsdag 02.11
KL. 20.00
Storsalen // Kr. 370,-
Velkommen til en eksklusiv kveld med en av landets største artister!

Jan Eggum trives i de fleste sammenhenger. I stort band, lite band, viseduo, jazztrio, filharmonisk orkester - til og med sammen med sangkor. Det er likevel noe helt eget å oppleve Eggum alene med gitaren, og gjerne i et lite lokale. Det er i de sammenhenger man virkelig føler at man kommer tett på mannen og hans sanger.

Etter et travelt og suksessrikt år på veien med Halvdan Sivertsen er det en glede å lansere en turné med Jan Eggum alene på scenen, under den muntermelankolske tittelen «Så langt har alt gått bra». Det er ingen grunn til at det skulle gå noe dårligere i 2020 når Jan og gitaren skal reise landet rundt med et repertoar som tar utgangspunkt i hans mange vakre ballader. Hva mer kan man ønske seg? Et par ekstra billetter, kanskje. For har man først fått oppleve Jan Eggum alene, så vil man se ham igjen. Og igjen. Og igjen. Velkommen til en eksklusiv kveld med en av landets største artister!

-------

På grunn av smittevernsituasjonen så ble konserten flyttet fra 9. april til denne dato samme tid. Billettene dere har kjøpt kan brukes denne dato. Hvis det ikke skulle passe så gi oss en beskjed på epost ida@neskulturhus.no og vi refunderer billetten.


 


Vi beklager ulemper dette medfører for dere og gleder oss til å se vårt kjære publikum når kulturlivet kan åpne opp igjen. Inntil videre, ta godt vare på dere selv.

Jan Eggum
Jan Eggum

NYHETSBREV

Gå ikke glipp av vårt program, meld deg på vårt nyhetsbrev :)