Avlyst: Nes storband m/Stina Stenerud

AVLYST: NES STORBAND M/STINA STENERUD

- En hyllest til Ella Fitzgerald

Nes storband har dessverre sett seg nødt til å avlyse konserten. Nes kulturhus refunderer alle billetter. Billetter som er kjøpt over nett blir automatisk refundert, mens billetter som er kjøpt over disk blir refundert ved henvendelse til post@neskulturhus.no

Endelig finner Nes storband anledning til å gjennomføre konserten med Ella Fitzgerald-repertoar som måtte avlyses i vår. Storbandet ser frem til å kunne dele med publikum sin hyllest til 1900-tallets «First Lady of Jazz».

Storbandets faste vokalist Stina Stenerud er en stor beundrer av Fitzgeralds jazztolkninger. Bandet gleder seg derfor til å være med Stina og presentere for publikum et stort knippe av de store hitene fra Ellas innspillinger, eksempelvis Summertime, April in Paris, I can’t give you anything but love … Litt av ei skattkiste!

Av smittevernhensyn blir det dessverre ikke kafébord i storsalen denne gangen, men det vil bli anledning til å kjøpe drikke og noe biteti ved inngangen og ta med inn i salen.

Ella Fitzgerald (1917-1996) var den mest populære kvinnelige jazzvokalisten i USA i over 50 år. Hun vant 13 Grammypriser for sin musikalske innsats, spilte inn mer enn 200 album, og solgte disse i over 40 millioner eksemplarer. Hun spilte sammen med alle de mest kjente jazzmusikerne på midten av 1900-tallet. Hun opptrådte i Norge flere ganger, blant annet sammen med Count Basies storband i Oslo Konserthus i 1978 og 1979.

Nes Storband og Stina Stenerud