Kontakt oss | facebook 

KULTUR

Til kulturprogram
AVLYST: Hva er meningen med livet?

AVLYST: HVA ER MENINGEN MED LIVET?

- Foredrag med Einar Duenger Bøhn

Hva er meningen med livet? Hva er poenget med å fortsette å leve, når vi allikevel skal dø til slutt? Vi har alle stilt oss dette spørsmålet på et eller annet tidspunkt i livet, og det har kommer mange forslag til hva det hele handler om. Hvorfor vi fortsetter dag ut og dag inn?
Dette er spørsmål som filosof Einar Duenger Bøhn tar opp i sin nye bok Meningen med livet. Han mener å ha funnet svaret på spørsmålet vi alle lurer på – Hva er meningen med livet?. Denne litteraturkvelden vil han ta oss med på en filosofisk reise hvor han gradvis forsøker å sirkle inn svaret på gåten over alle gåter.

Mer info

Einar Duenger Bøhn er født og oppvokst i Vormsund. Studerte psykologi og filosofi ved Universitetet i Oslo, før han tok doktorgrad i filosofi i USA. Bor i dag i Oslo og Lillesand, og er professor i filosofi ved Universitetet i Agder. Bøhn er også en aktiv formidler, skribent og forfatter, med utallige opptredener i det offentlige rom, inkludert TV, radio og diverse podcaster. Han er regelmessig gjest i Ekko og Abels tårn samt fast panel i Verdibørsen på P2. Har tidligere i år utgitt boken «God and abstract objects» på Cambridge University Press. Meningen med livet er hans første bok på norsk for et bredt publikum. Han er invitert som gjest til Litteraturfestivalen på Lillehammer i 2020.

Medvirkende

Nes Kunstforening

c1