Kontakt oss | facebook 

KULTUR

Til kulturprogram
Marius Lien

MARIUS LIEN

- Blant eliten av norske bluesartister

Marius Lien blir av mange omtalt som en av de mest lovende bluesmusikerne i Norge. Han spiller blues med en troverdighet, innlevelse og en energi som er helt unikt og noe som gjør han til en veldig interessant artist. Alene og med bandet sitt har han reist rundt både i Norge og Sverige, spilt på små og store scener og levert mange minnerike konserter. Marius Lien er i aller høysete grad noe som er verdt å få med seg og noe man ikke vil gå glipp av.

Mer info

«Marius må være det største som har skjedd i Norsk bluesverden på lenge. Helt utrolig å oppleve en 18 åring som fremfører blues på denne måten»
-LaagenDelta Bluesklubb
«Vi kan vel trygt si at Marius nå har gått fra å være en talentfull tenåring, til å være blant eliten av norske bluesartister»
-Skedsmo Bluesklubb
«Marius Lien er en oppsiktsvekkende dyktig gitarist som evner både å vise en dyp musikalsk forståelse, så vel som å ta sin oppgave som frontmann på alvor. Book han, dette er fremtida»
-Amund Maarud
«Du har den galskapen og forvridde innfallsvinkelen, OG talentet og dyktigheten til å få utrykt det med gitaren. DET er sjeldent. Og veldig moro å se. Jeg spår en kometutvikling for deg og gleder meg til å følge med!!!»
-Kid Andersen

c1