Kontakt oss | facebook 

KULTUR

Til kulturprogram
AVLYST: UKM

AVLYST: UKM

- Ung Kultur Møtes

Ønsker du å skape noe, møte likesinnede og utvikle talentet ditt? UKM er en møteplass for ungdom og kultur, der vi skaper noe sammen. Alle i alderen 10-20 år kan delta.

Her kan du vise frem det du brenner for, eller hjelpe andre å bli sett. I UKM er alle kulturelle uttrykk velkomne, enten det er sang, fotokunst, cosplay, dans, poesi eller annen scenekunst. Det er også mulig å delta som arrangør, scenetekniker og inspisient.

Mer info

Vi er her for å gi deg muligheten til å drive med det som interesserer deg! Kanskje oppdager du også noe nytt? Hos oss kan du være den du vil.

For gammel eller for flink sier du? Eller kanskje du tenker at du ikke har noe å bidra med? Det som gjør UKM til et fint sted å være, er at det er plass til alle. Vi har et proft og trygt opplegg på alle nivåer, og du vil få god oppfølging av dyktige folk hele veien.

På UKM får du mulighet til å ikke bare vise hva du kan, men også se hva andre driver med. Å møte andre som er opptatt av kultur, er både inspirerende og motiverende. Du får også sjansen til å lære nye ting. UKM har dessuten flere samarbeidspartnere, så reisen din stopper ikke her. Mange UKM-ere har blitt oppdaget av eksterne arrangører og fått spennende tilbud utenfor UKM

For mer informasjon, besøk oss på www.ukm.no/nesakershus

c1