Finn Bjelkes Store Pop Quiz Turné 2020

FINN BJELKES STORE POP QUIZ TURNÉ 2020

Nå tar han med seg POP quizen ut på turné og satser på fulle hus, kjeft, latter og dårlig form dagen etter.

Quizen gjøres i to omganger av ca 45 min med litt "stand-up" innimellom. Formatet er nokså likt som den kjente radioversjonen, men det brukes i noen tilfeller video istedenfor lydeksempler.

Lag kan være alt fra 2 pers til så mange man vil.

Vinnerlaget får en pokal i premie.

Finn Bjelke har jobbet i radio siden 1992. Først i P3, deretter i P1, og nå i Radio Vinyl. Han har vært programleder for "PopQuiz", "Herreavdelingen" og "Herreavdelingens platesjappe". Han er også fast paneldeltager i "20 Spørsmål" på radio og TV.

Tidligere har han jobbet i musikkavisene BEAT, Det Nye og MTV. Han har også vært tekstforfatter i reklamebransjen og har så langt gitt ut ni bøker. Finn holder jevnlig stappfulle pop quizer på Josefine i Oslo og på Blinderen.

Billett kr. 275,- STORSAL KAFÉOPPSETT tor 16.04. kl. 19.00 Billett