Kontakt oss | facebook 

KULTUR

Til kulturprogram
Festkonsert med Nes janitsjarkorps

FESTKONSERT MED NES JANITSJARKORPS


Korpset fyller 65 år og denne festkonserten er en del av feiringen. Med seg har de Kjersti Vatnan Ekman, Hanne Sørby Husås, Thomas Håkonsen og Audun Breen, i tillegg til egne solister. Dette blir en variert festaften med noen av de flotteste musikerne vi har i Nes på scenen.

Mer info
Nes Janitsjarkorps gjentar den store suksessen fra i fjor og inviterer nok en gang til Festkonsert i Nes Kulturhus. Korpset ønsker gjennom denne konserten å presentere et variert program i samspill med dyktige lokale musikere. Korpset fyller 65 år i år så konserten er en del av feiringen!

I år er vi så heldige at vi har fått med oss tre fantastiske sangere i Kjersti Vatnan Ekman, Hanne Sørby Husås og Thomas Håkonsen. Kjersti og Thomas er nok godt kjent for de fleste. Begge disse har vært med på mange tidligere oppsetninger av her i kulturhuset. Hanne "deburte" som vokalist med korps på skolekorpsets ABBA-konsert i høst. Dette ga mersmak både for henne og publikum så derfor er vi glad for å ha henne med også på denne konserten! En gruppe fra Nes Soulchildren vil også være med og spre glede og frisk sang fra scenen!

Vi har også i år vært så heldige å få med oss Audun Breen. I år tar han også med seg sin kone Jessica Kabirat. Audun er som de fleste vet til daglig solotrombonist i Oslo Filharmoniske orkester mens Jessica er freelance musiker og vikarierer ofte i de store orkestrene i Norge.

Vi må selvsagt også presentere noen av "våre egne" solister på en slik festaften. Andreas Fossum på trompet og Marius Brauterfallet på fagott spiller fast med korpset selv om de begge er musikere med tett program. Andreas jobber mye som instruktør og dirigent i mange korps i området. Han spiller også jevnlig med de beste korpsene i Norge, ofte som solist. Marius studerer ved Griegakademiet i Bergen, spiller i Bergen Filharmoniske Ungdomorkester og vikarierer en del i Bergen Filharmoniske Orkester. Vi er veldig glad for at begge disse musikerne fortsatt vil spille med oss når de har anledning.

Medvirkende

Audun Breen, Kjersti Vatnan Ekman, Hanne Sørby Husås og Thomas Håkonsen.c1