Kontakt oss | facebook 

KULTUR

Til kulturprogram
10 år med Erik og Kalle

10 ÅR MED ERIK OG KALLE

- Erik Mogeno: Buktaler, komiker og magiker

Forestillingen er utsatt fra mars på grunn av smittevernhensyn. Billettene som ble kjøpt i den anledning kan brukes på denne forestillingen.

10 år er gått siden Erik Mogeno kom på 2 plass i Norske Talenter, og bestemte seg for å leve av underholdning. For å markere dette har han satt sammen et stort jubileumsshow som skal spilles i hele landet i 2020. Vi får møte noen av Erik’s mest populære buktalerkarakterer. Blant annet den hypre, og litt nervøse Rotta Geir.
Dette er en familieforestilling av høy klasse, og inneholder også morsomheter for ungdom og voksne. Erik Mogeno er kjent for sin gode formidlingsevne til barna, og vi garanterer et show barna vil snakke om i ettertid.

Mer info

Dette showet har Erik jobbet med i over 1 år og vil bli en magisk, og ikke minst en humoristisk reise for hele familien. Her kommer noen av Erik’s mest populære buktalerkarakterer. Blant annet den hypre, og litt nervøse Rotta Geir. Den pene og flotte strutsen Erna, Grinebiteren Kjell, og ikke minst den alltid populære og litt spydige kaninen Kalle. I tillegg til noen flere overraskelser. I tillegg til masse trylling, magi og publikumsmedvirkning som bare Erik kan gjøre det.

Etter over 2000 forestillinger over hele landet de siste 10 årene har du kanskje opplevd ett eller flere av Erik sine show tidligere. Dette showet er helt nytt for anledningen, og inneholder nummer du aldri har sett tidligere. Så bli med å feire Erik Mogeno`s 10 års jubileum som profesjonell artist i Nes kulturhus

Billett kr. 170/200,- THX - SALEN lør 26.09. kl. 12.00 Billett
c1