Kontakt oss | facebook 

KULTUR

Til kulturprogram
AVLYST: Bjørnov & Sunde

AVLYST: BJØRNOV & SUNDE

- Tidens radarpar med vårslepp 2020

BJØRNOV + SUNDE AVLYST

Forestillingen med Ingrid Bjørnov og Øystein Sunde i Nes Kulturhus 31. august er dessverre blitt avlyst. Opprinnelig skulle vi ha forestillingen 7. mai, men den ble på grunn av smittesituasjonen utsatt. Nå er altså forestillingen endelig avlyst og billettene blir derfor refundert. Paret håper å komme tilbake med ny turné i 2021.

Billetter som er kjøpt via nettsider og E-billett får sine billetter refundert automatisk til samme konto som billettene ble betalt fra. De som har kjøpt billetter manuelt på kulturhuset eller på biblioteket må sende inn en epost til post@neskulturhus.no med navn, adresse, kontonummer og bilde av billettene. De som ikke har epost kan hente et skjema på Nes bibliotek.

Mer info
Etter halvannet år med tilsyn av dampjernbane, drivhus, slekt, snekke som ikke går, bier på rømmen, tørråte, spinnmidd og taktekking er Ingrid Bjørnov og Øystein Sunde igjen klare for å lette sine hjerter med nyskrevne sanger fra virkeligheten.

De som har opplevd Ingrid Bjørnov og Øystein Sunde på samme scene, kan skrive under på at det er en helt ekstraordinær opplevelse. Munnrappe som få, musikalske, med humor der du minst aner det. De leker med gamle låter, men tør også å presentere ferske kladdetekster og halvkvedede viser over aktuelle temaer.
Billett kr. 515,- STORSALEN man 31.08. kl. 19.00

Medvirkende

Backstage Management & Produksjon AS Foto: Nina Ruudc1