Kontakt oss | facebook 

KULTUR

Til kulturprogram
UTSATT: Cirkus Blunck (21. januar 2021)

UTSATT: CIRKUS BLUNCK (21. JANUAR 2021)

Feirer 50 år på scenen

På grunn av den oppståtte situasjonen har vi måttet flytte forestillingen 21. januar 2021. Billettene du har kjøpt, gjelder nå for denne dato og kan ikke refunderes. Vi beklager de ulempene dette medfører for dere, og ber om forståelse for at dette er en situasjon helt utenfor vår kontroll.

Mer info
Etter 50 år på scenen oppsummerer Øivind Blunck sin fantastiske karriere i showet «Cirkus Blunck», der det både blir gjensyn med klassiske numre og karakterer og nye påfunn. Med sin store stemme og treffsikre komiske talent byr han på et storartet show du ikke vil gå glipp av.

Øivind Blunck er en av våre aller største entertainere, og er bedre enn noensinne!
Det er 50 eventyrlige år siden hele Norges Øivind Blunck debuterte på Det Norske Teatret i «Spelemann på taket», riktig nok i en stumrolle oppe på taket. Deretter bar det rett ut i den store dramatikken hvor han i sin første talerolle faktisk spilte mopedist.

Nærmere 40 roller ble det før Blunck for fullt gikk over til show- og revybransjen. Siden den gang har han gitt oss en rekke uforglemmelige øyeblikk, enten det har vært i forvekslingskomedier som «Den spanske flue», store musikaler som «Cats» eller «Les Miserables», humoristiske krumspring med Prima Vera, i gnistrende samspill med Hege Schøyen eller som usikker politietterforsker i «Olsenbanden».

Og ingen glemmer vel Fridtjof fra Enebakk og den evige tenåringshelten Reidar?
Kapellmester er «Beat for Beat»-legenden Trond Nagell Dahl, mens Runar Borge har regi.

Billett kr. 565,- STORSALEN lør 22.08. kl. 19.30 Billett
c1