Kontakt oss | facebook 

KULTUR

Til kulturprogram
Snake Oil

SNAKE OIL

- en hyllest til Alan Holdsworth

Snake Oil Orchestra er en hyllest til den engelske jazzrockgitaristen og legenden Alan Holdsworth. Prosjektet fødtes selvsagt under fortæring av Holdsworths favorittdrikk, øl. Om det var de lokale Pløgsler som utløste ideen skal være usagt. Bert Nummelin, fra Hvam, på trommer og Erland Helbø, fra Brårud er kjernen i prosjektet. Nå tar de skrittet videre med hyllesten av Alans unike univers. Superbassist og supermusiker Roger Williamsen på bass er med igjen og denne gangen har de med en hemmelig gjest på vokal!

Mer info

SNAKE OIL ORCHESTRA er:

Bert Nummelin, initiativtakere, har etterhvert en ganske lang liste av band som har lent seg på hans stødige og kreative rytmer. Alt fra industrirockerne Madrugada til hip hop som Klovner i Kamp og Carpe Diem, PIM med Peels mørke hardtslående rock, Sandvika-storbandet Prime Time Orchestra, eller orkesteret i lokale produksjoner, Jul i Gamle Dager, Shrek osv. Er aktuell og jobber i studio med americana bandet Whiskey Shakes. Med andre ord, en særdeles allsidig musiker.Erland Helbø - er en klassisk ”hired gun”, som har hatt store deler av sitt kunstneriske virke i teatrenes bortgjemte orkestergraver. I tillegg til å være musiker under musikalproduksjoner, så har han spilt med KORK, Oslo-Filharmonien, samt en rekke folkekjære artister som Wenche Myhre, Jahn Teigen, Viggo Sandvik, med mer. Når overskuddet tillater det, så spiller Helbø sin egen- komponerte musikk i sjangeren ”jazz-rock”, hvor han henter inspirasjon fra så vel Jimi Hendrix som John Coltrane. Han er også å finne lokalt som orkesterleder for Nes storband.Roger Williamsen - utdannet ved musikkonservatoriet i Kristiansand og Rytmisk Musikknservatorie i København. Har jobbet som frilans bassist i Oslo siden 1996. Han har turnert og spilt inn plater med artister som Hilde Asbjørnsen, Kåre Conradi, Frikk Heide Steen og Frode Kjekstad. Han har medvirket i teater, revyer og musikaler som Asbjørnsen og Joh, Billy Elliot, Mary Poppins, Kristina Från Duvemåla, Jungelboken og Kan Nokon Gripe Inn.

I 5 år turnerte Roger alle barneskolene i Hedmark, Oppland og Møre & Romsdal med over 400 forestillinger med Over Regnbuen.

Medvirkende

SNAKE OIL ORCHESTRA er:

Bert Nummelin
Erland Helbø
Roger Williamsen

c1 c2