Alf Cranner & Knut Reiersrud Band

ALF CRANNER & KNUT REIERSRUD BAND

- to veteraner fra hver sin generasjon

Det er en spesiell kjemi mellom disse karene, og det visste de å ta vare på da de planla å spille noen utvalgte konserter med Knuts band våren 2018. Responsen var så monumental at idéen om plate meldte seg straks. 11 låter med et Royalt knippe norske musikere med et aldersspenn på 42 år. Og i sentrum - Reiersruds gitarer og Cranners viseformidling.

"82 år gamle Alf er et eventyr. Den siste vi har som var aktiv på 50 tallet, som var venn med Prøysen, Jens Gundersen, Gerd & Otto, ble oppringt av Gerhardsen hver gang han ville
tromme sammen til et musikkarrangement - ja du vet, lista går videre og videre. Og han er glad i å fortelle - ved siden av å synge helt fantastisk. Stemmen hans har varmet landet vårt i 60 år.
Og nå går det mot en ny varm sommer.» - Knut Reiersrud

Billett kr. 350,- STORSALEN lør 19.10. kl. 19.00 Billett