Kontakt oss | facebook 

KULTUR

Til kulturprogram
Operahistorien på 60 minutter

OPERAHISTORIEN PÅ 60 MINUTTER

- (hvis vi rekker det)

Velkommen til et operashow du aldri før har sett maken til! Vi tar deg gjennom 400 år med
operahistorie, på kun 60 minutter (hvis vi rekker det). Vi har plukket ut alle operagodbitene, og laget en helt ny forestilling som skal få DEG til å elske opera. Kan skje plukker du opp noen nye opera funn - facts, om du allerede er en operanerd?

Mer info

Operahistorien på 60 minutter (hvis vi rekker det) er en humoristisk forestilling som tar for seg hele operahistorien på 60 minutter. Med forestillingen ønsker vi å vise at operaformen favner mye mer enn bare Carmen, og at kunstformen opera på ingen måte er utdatert. Ved å fremføre høydepunkter fra hele operahistorien inviterer vi publikum til å oppleve opera på sitt beste, i en uformell og humoristisk ramme. Forestillingentar publikum på en reise fra Monteverdi på 1600 -tallet til kjente komponister som Mozart, Verdi, Puccini, Wagner og dagsaktuelle Henning Sommero. Operasjangeren blir vist fra sin beste side, og utøverne tar musikken på fullt alvor, selv om forestillingen er full av humor.

Det unike med akustisk operasang kan heldigvis også oppleves i et kortere og mer tilgjengelig format enn lange operaforestillinger med dyre billetter!Opera lenge leve!

Medvirkende

Regissør: Bjørn Sæter
Pianist: Stefan Ibsen Zlatanos
Hanne Korsbrekke
Askeland (sopran)
Sara Aasen (sopran)
Dagfinn Andersen (baryton)
Knut Kristian Mohn (tenor)

c1 c2 c3