Kontakt oss | facebook 

KULTUR

Til kulturprogram
Heit; en guide til overgangsalderen

HEIT; EN GUIDE TIL OVERGANGSALDEREN

- Bokbad med Birgitte Hoff Lysholm

Hvorfor er det sånn at de eneste som snakker om overgangsalderen er kvinner i overgangsalderen? Birgitte Hoff Lysholm hadde vært journalist i over tjue år. Hun hadde skrevet om kvinnehelse i magasiner som KK, Kamille, Foreldre & Barn og bladet Gravid, hun hadde født tre barn med alt det medfører av komplikasjoner og vondter og bekymringer, hun trodde hun visste det meste om kvinnekroppen og kunne snakke om alt.

Mer info
Helt til hun nærmet seg førtiårene og oppdaget at det var én ting hun visste lite om: Overgangsalderen. Det ble starten på et år med samtaler om kvinners indre liv og underliv. Hun har intervjuet fagpersoner og vanlige kvinner om livsfasen halvparten av befolkningen skal gjennom men få er forberedt på før den plutselig er der – gjerne før vi har trodd.

Resultatet er boka Heit, en guide til overgangsalderen. Med den ønsker Lysholm å invitere til en offentlig samtale. For vet vi ikke hva som vent er oss, kan det ha store konsekvenser for måten vi planlegger livene våre.

Bokbadet passer for kvinner i alle aldre, og mennene som lever med dem. Hoff Lysholm i samtale med Elisabeth K. Johansen.
Billett kr. 150,- KULTURKAFÉEN ons 25.09. kl. 19.30 Billett

Medvirkende

Birgitte Hoff Lysholm (Foto Astrid Waller) Nes Bibliotekc1