Kontakt oss | facebook 

KULTUR

Til kulturprogram
Söta bror comedy afton

SÖTA BROR COMEDY AFTON


Dette er kvelden er du garantert en latterkrampe! På scenen står frekke, uredde og sjarmerende Sigrid Bonde Tusvik, David T. Weaver, Babek Nemati og Dag Sørås med sin kompromissløse og ærlige stil.

Kveldens konferansier og initiativtaker er Roberto Leander. Han driver til daglig managmentet Söta Bror Comedy Afton som holder til på Årnes. Hans egen stand up er en kombinasjon av hans eget liv og hverdagssituasjoner.

Mer info

Sigrid Bonde Tusvik byr på seg selv. Mange husker sikkert at hun fant seg kjæreste på TV, deretter hjalp hun andre med å finne kjæreste på TV. Om ikke det skulle være nok, hun bestemte seg også for å føde på TV. Sigrid er uredd, usminket og frekk, men på en sjarmerende måte med et lurt smil om munnen. Mange kjenner henne også fra den populære podcasten Tusvik & Tønne.

Dag Sørås vant prisen for «Årets kompiser» i 2016. Hans humor er ærlig, dagsaktuell og samfunnsrefsende. Dagbladet har sagt følgende om han «Et glitrende lyspunkt i en ellers grå norsk standuphimmel».

Babek Nemati er en komiker som har opptrådt i mange land, og er godt kjent i standup-miljøet. Med sin humor tar han med publikum på en reise man ikke vil glemme, og du kommer garantert til å få latterkrampe når han opptrer.

David T. Weaver er en amerikansk komiker som bor i Sverige. Han er kjent i de fleste klubbene rundt om i Sverige, og har gjort en del opptredener både i USA og Norge. Med hans råe amerikanske humor får han deg til å se amerika med nye øyne.

Billett kr. 195,- STORSALEN fre 13.09. kl. 20.00 Billett

Medvirkende

Roberto Leander - Bookekomiker.no Sigrid Bonde Tusvik, David T. Weaver, Babek Nemati og Dag Sørås





c1 c2 c3 c4 c5