Kontakt oss | facebook 

KULTUR

Til kulturprogram
Snake Oil

SNAKE OIL

- tribute til Alan Holdsworth

En hyllest til den engelske supergitaristen og legenden Allan Holdsworth.
Prosjektet fødtes selvsagt under fortæring av Holdsworths favorittdrikk, øl. Om det var de lokale Pløgsler som utløste ideen skal være usagt. Bert Nummelin, fra Hvam, på trommer og Erland Helbø, fra Brårud, på gitar har etter ganske kort betenkningstid tatt skrittet videre med å realisere hyllesten av hele Allans unike musikalske jazz/rock/metal univers. Med seg har de superbassist Roger Williamsen på bass fra Sykkylven og unike Robert Sørensen på vokal fra Hamar.

Mer info
Initiativtakere til Snake Oil er:


Bert Nummelin har etterhvert en ganske lang liste av band som har lent seg på hans stødige og kreative rytmer. Alt fra industrirockerne Madrugada til hip hop som Klovner i Kamp og Carpe Diem, PIM med Peels mørke hardtslående rock, Sandvika-storbandet Prime Time Orchestra, eller orkesteret i den lokale produksjonen, Jul i Gamle Dager.


Erland Helbø er en klassisk ”hired gun”, som har hatt store deler av sitt kunstneriske virke i teatrenes bortgjemte orkestergraver. I tillegg til å være musiker under musikalproduksjoner, så har han spilt med KORK, Oslo-Filharmonien, samt en rekke folkekjære artister som Wenche Myhre, Jahn Teigen, Viggo Sandvik, med mer. Når overskuddet tillater det, så spiller Helbø sin egen- komponerte musikk i sjangeren ”jazz-rock”, hvor han henter inspirasjon fra så vel Jimi Hendrix som John Coltrane. Han er også å finne lokalt som orkesterleder for Nes storband.
Billett kr. 200,- KULTURKAFÉEN 8 lør 26.01. kl. 14.00 Billett

Medvirkende

Bert Nummelin, Erland Helbø, Roger Williamsen, Robert Sørensenc1