Kontakt oss | facebook 

KULTUR

Til kulturprogram
Nonstop - dans med Picazzo

NONSTOP - DANS MED PICAZZO

Ungdom trenger å utvikle sosiale ferdigheter

I samarbeid med avdeling for Integrering fritid og frivillighet arrangeres dans på kulturhuset. Dette arrangementet er etter ønske fra brukerene av Nonstop fritidsklubb.

Nonstop Fritidsklubb er en tilrettelagt fritidsklubb med brukere fra flere kommune på Romerike. Her treffes folk i alle alder ! Klubben er åpen hver mandag og er en viktig møteplass med diskotek, bingo, biljard og andre aktiviteter. Kiosken/cafeen er et viktig element for mange av våre gjester og vi har fast meny.

Mer info

Picazzo ble dannet tilbake i 1992, og i 2017 hadde gutta en omfattende markering av sine 25 år på veien. Bandet spilte et knippe jubileumskonserter som ble dokumentert med live-CD’en «Hvis morgendagen aldri kommer». Picazzo ble også nominert til Spellemannspris, noe som bekrefter at musikken til bandet fortsatt er like aktuell. Picazzo har gjennom 25 år turnert over hele landet, og vil holde et utvalg konserter også i 2018. Ryktene forteller at det er en ny CD på gang, men utgivelsesdato ikke er fastsatt.Spellemannsprisnominerte «Blindvei» (2016) var bandets første utgivelse på 9 år, og ble utgitt 18 år etter at Picazzo tok Spellemannsprisen hjem for sitt første album «Blanke ark». Bandet har nå totalt gitt ut 9 CD-er, og i tillegg har gutta medvirket på et titalls samleplater.

Mange forbinder Picazzo med «Hvis morgendagen aldri kommer» og «Timeglass» - og disse låtene har nå passert 1 million avspillinger på Spotify. Med CD’en «Blindvei» ønsket bandet å utfordre dette med 10 nye knallsterke låter med norske tekster i kjent Picazzo-stil.Picazzo skriver sine egne tekster, lager sine egne melodier - og spiller inn og produserer musikken selv. Krydret med stemmen til vokalist Tommy Michaelsen, er dette med på å gi bandet særpreg. Gjennom årene har Picazzo opparbeidet seg et rykte for å være et av landets aller beste live-band.

ENKEL SERVERING I STORSALEN.

Del

c1