Kontakt oss | facebook 

KULTUR

Til kulturprogram
Julekonsert med Nes storband og Stina Stenerud

JULEKONSERT MED NES STORBAND OG STINA STENERUD

- gjesteartist Gustav Nilsen

Nes storband følger opp tradisjonen. Du kommer garantert i julestemning med denne magiske konserten hvor du får høre kjente julesanger i jazzinspirert innpakning.

Mer info
Stina Stenerud er godt kjent for publikummet i Nes, og hennes flotte vokalprestasjoner er høyt verdsatt. Hun er travelt opptatt med mange musikalske prosjekter, men setter heldigvis jevnlig av tid til å samarbeide med Nes storband.

Gjesteartisten, Gustav Nilsen, har også erfaring med å synge med storband, men er nok mest kjent over det ganske land som en godt etablert standupkomiker og imitator. Det er derfor sjanser for at årets konsert kan komme til å inneholde en og annen overraskelse!

Gustav Nilsen er født og oppvokst på Kapp på Toten. Ved siden av alltid å ha vært interessert i, og hatt talent for musikk og parodiering, viste det seg etter hvert at han også hadde et stort komikertalent. Han har hatt utallige opptredener på radio og tv, og har stått på underholdningsscener landet rundt. De siste elleve årene har han bidratt sterkt til å utvikle revyshowet Urbane Totninger i revyteltet på Kapp til Norges største sommershow med over 33 000 solgte billetter sommeren 2017.

Medvirkende

Gustav Nilsen Stina Stenerud Nes Storband.c1 c2