24 (to ganger tolv) bilder fra Nes

24 (TO GANGER TOLV) BILDER FRA NES

- Fotoutstilling som viser nye sider av bygda vår

24 bilder og to fotografer. Rolf Støa og Terje Lindals bilder viser kjente eller i hvert fall lett gjenkjennelige steder i bygda, men ofte sett på en litt annerledes eller uventet måte.

Utstillere

Det er flere likheter mellom Rolf og Terje sine bilder. Det som er mest iøynefallende er at motivene og komposisjonene er ganske enkle, og at de gjerne kan ha et glimt av humor og abstrakte innslag. Men samtidig er bildene ganske så forskjellige... Rolf finner ofte sine motiver i store og små landskap hvor fokus ligger på lys og stemning, form og farge. Dermed blir farger viktige for han. Terje jobber kun med svart/hvit bilder som kommer til liv i Mørkets Katedral, kanskje bedre kjent som mørkerommet. Bildene hans har typisk en melankolsk tone. Man kan gjerne si at Rolf og Terje sine bilder er kompletterende og derfor kan skaper en god og helhetlig opplevelse på samme utstilling.